×

Attentie

Gebrek aan toegang tot rechten - file '/images/stories/Ouderraad_2012-2013-bis.png'

Alle ouders willen graag dat hun kinderen met plezier naar school gaan. Samen met het team leerkrachten probeert de ouderraad de activiteiten op school extra leuk en sfeervol te maken.

De ouderraad is op velerlei terrein actief. De kinderen beschouwen allerlei festiviteiten zoals de kinderboekenweek, Sinterklaas, Kerstmis, carnaval, pasen, trapvaardig, sportdag, schoolreisje en voor de groepen 8 de afscheidavond als hoogtepunten in een schooljaar. Daarom werkt de ouderraad aan deze activiteiten mee, hetzij financieel dan wel organisatorisch.
Een werkgroep van een bepaalde activiteit is samengesteld uit een aantal ouders, twee of drie ouderraadsleden en twee of drie leerkrachten. De leden van de werkgroep mogen aanwezig zijn bij de activiteit die ze hebben voorbereid. Op deze manier kunnen de ouders zien hoe er op school met elkaar wordt omgegaan. Hulpouders worden niet ingedeeld bij hun eigen kind, omdat uit ervaring is gebleken dat dit prettiger is voor het kind, ouder en leerkracht.
De ouderraad vraagt aan elke ouder een vrijwillige bijdrage om allerlei activiteiten te kunnen organiseren die niet door het ministerie worden vergoed, zoals ouderraadactiviteiten, culturele en andere (extra) activiteiten en het schoolreisje. Al met al een actieve ouderraad die zeer betrokken is bij het reilen en zeilen van de school.
E-mailadres: [Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.].