Welkom op de website van de Hubertusschool Herten! Onze school- met 380 leerlingen- is één van de 23 scholen ressorterend onder de Stichting Swalm en Roer vlag.
We hopen middels deze site de communicatie met de ouders nog verder te verbeteren en tegelijkertijd informatie te verstrekken over de Hubertusschool aan eenieder die geïnteresseerd is. We pretenderen zo  volledig als mogelijk te zijn. Heel actuele zaken zullen normaliter echter normaliter via Isy gecommuniceerd worden. Door regelmatig een bezoekje te brengen aan deze Hubertussite zult u op de hoogte blijven van allerlei te downloaden bestanden in het Oudermenu. Gewoon doen!  In het oudermenu is er een plek voor de ouderraad, de MR en SKR. Misschien dat het u opgevallen is: bij de verschillende artikelen staan drie kleine icoontjes. Dat betekent dat u het desbetreffende artikel kunt printen, mailen en er een PDF bestand van kunt maken. Gemak dient de mens. Mocht er volgens u foutieve of achterhaalde info op de site staan (of zaken ontbreken), schroom niet en neem contact op met ondergetekende: [Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.].
Als laatste rest mij nog Andy en Peter heel hartelijk te bedanken. Dankzij hun deskundige bijdrage en inzet kon ik deze site ontwikkelen. Ik wens iedereen veel lees- en kijkplezier!

Naud Nelissen (webmaster)

Hier vindt u ons